Handelsbetingelser

Priser

Alle priser er inkl. 25 % moms og i danske kroner hvor intet andet nævnes. Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, dog ekskl. Færøerne og Grønland. Der tages forbehold for trykfejl, afgifts- og valutaændringer.

Betaling

SUIT modtager betaling med Dankort/Visa, Maestro (3D), Visa - Elektron, American Express, Mastercard, Visa, JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. SUIT Webshop kryptere alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS. SUIT forbeholder sig dog ret til at få købsbeløbet overført via bankoverførsel til Sydbank. Ordren afsendes når bankoverførslen er modtaget.

Leveringsonkostninger

DK med GLS til pakkeshop og erhvervsadr: GRATIS
DK med GLS til privat adr: 49,- kr.
Udland med UPS / GLS: 69,- kr. (GRATIS ved køb over 699,- kr)

Levering

SUIT leverer typisk indenfor 1-3 hverdage. Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos SUIT.

Reklamationsret

Som kunde har du selvfølgelig lov til at reklamere over en vare, der har fejl eller mangler, som var tilstede da varen blev solgt. Reklamationsretten gælder i 2 år og omfatter fabrikations- og materialefejl.

Enhver tvist mellem SUIT og kunden er underlagt dansk ret.

Fortrydelsesret

Du har som kunde 14 dages fortrydelsesret når dine varer bestilles via telefon eller internettet. Benytter du fortrydelsesretten tilbagebetales varens pris og leveringsomkostninger.

Når du vil benytte din fortrydelsesret, skal du selv betale returforsendelsen, medmindre andet er aftalt. Du må ikke sende varen pr. efterkrav.

Varereturnering

Varereturnering skal ske til adressen:

SUIT webshop
Banetoften 32
7500 Holstebro

CVR: 31 32 73 69

Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.

Er der tale om en reklamation, så medsend fyldestgørende information med pakken for at fremme ekspeditionen. Vedlæg kopi af faktura/ordrebekræftelse.

Vi anbefaler at du benytter Post Danmark når varen sendes retur, samt at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Post Danmarks system, og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til SUIT Webshop.

SUIT – Tailored to the people:


”SUIT” er et sandt eksempel på at modsætninger mødes. Inspireret af det klassiske jakkesæt, sportswear, gode kvalitet og sans for den enkle detalje, sammensætter vi mærket Suit. Fra København centrum, oplever vi en forskellighed og mange stilarter i hverdagen. Dette er en af de vigtigste inspirationskilder i vores kollektioner. Vi gør meget ud af service og derfor tilbyder vi gratis fragt når du handler på Suit siden. Ønsker du levering til udlandet er det også gratis hvis du handler for minimum 699.- kr. Her på Suit shoppen finder du et stort udvalg af jakker, bukser, skjorter både fra vores female og male kollektion. Under tidligere styles kan du spare mange penge. Der er altid gode tilbud på Skjorter, Jakker og Bukser. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og kom først til nyheder på shoppen og gode tilbud.

Kontakt shoppen:


SUIT
Banetoften 32
7500 Holstebro
Danmark

Tlf: +45 9741 0415
suit@fashionfifteen.com
Man / Fre 8.00 – 16.00

www.suitdenmark.dk / Banetoften 32 / 7500 Holstebro